Divendres 17 d'abril es posarà en marxa el programa de la 16a Festa del Pèsol i la Coca de Llavaneres, amb el tradicional sopar de gala, que aquest any organitza el restaurant Vil·la Minerva. En el decurs del sopar es farà lliurament del distintiu del Pèsol d'Or. Els comensals podran degustar un magnífic menú, amb el pèsol com a protagonista.
MENÚ PÈSOL 2015
Aperitiu i còctel de benvinguda
Creme Brulee de pèsols i foie
****
Pèsols banyats amb caldo ibèric
****
Tallarines de calamar al pesto
de pèsols amb parmesà
****
Pèsols ofegats de Llavaneres
a l’estil de la meva àvia
****
Melós de vedella amb ceps i salsa de pèsols
al vi negre
****
Aromes i textures de la serralada del Montalt
amb gelat de pèsol
****
La nostra gran perla dolça
amb xocolata i Marc de Cava
Vi blanc
Vi Negre
Cava
Cafè