Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.04.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Gastronomia i cultura

Llavaneres s’ha adherit al projecte Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16), un programa que vol potenciar la cultura alimentària i la innovació gastronòmica. La Festa del Pèsol, a l’abril, i la Fira de Tardor, al novembre, són dues de les activitats que s’inclouran en la campanya del GREC ‘16. A més, la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme anuncia que Llavaneres també participa de l’Any Internacional dels llegums de les Nacions Unides.

Informació relacionada
Més de 4.000 persones visiten el recinte firal de la 17a Festa del Pèsol de Llavaneres
L'Ajuntament agraeix la difusió del municipi i de la seva gastronomia al programa "Divendres" de TV3, en el decurs d'un suculent 9è Sopar del Pèsol servit pel restaurant Vil·la Minerva
Diumenge, 17 d'abril de 2016
D'Octavi Franch, amb il·lustracions de Mercè Armengol
Diumenge, 17 d'abril de 2016
A càrrec de productors de pèsols i comerciants
Dissabte, 16 d'abril de 2016
Activitat infantil amb recuperació dels jocs tradicionals de cucanya
Dissabte, 16 d'abril de 2016
A càrrec de productors de pèsols i comerciants
Divendres, 15 d'abril de 2016
Al restaurant Vil·la Minerva
Divendres, 15 d'abril de 2016
Festa dedicada al pèsol garrofal de Llavaneres i a l'alimentació
Informació d'interès per als participants
Llavaneres celebrarà la seva gran cita gastronòmica el cap de setmana del 15 al 17 d'abril
L'Ajuntament convoca un concurs gastronòmic, el LlavamasterXef 2016, en què els participants hauran d'elaborar tres plats amb equips de cinc cuiners
Aquest 2016 se celebra la 17a edició de la Mostra
El sopar el servirà el restaurant Vil·la Minerva, divendres 15 d'abril
Diputació de Barcelona
^