Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.04.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ambaixadors del pèsol
L'Ajuntament agraeix la difusió del municipi i de la seva gastronomia al programa "Divendres" de TV3, en el decurs d'un suculent 9è Sopar del Pèsol servit pel restaurant Vil·la Minerva

El periodista Espartac Peran rep el reconeixement al programa "Divendres", acompanyat del meteoròleg Dani Ramírez.
El periodista Espartac Peran rep el reconeixement al programa "Divendres", acompanyat del meteoròleg Dani Ramírez.

El restaurant Vil·la Minerva de Llavaneres va servir divendres 15 d'abril, a la nit, el 9è Sopar del Pèsol. 150 comensals van poder assaborir fins a set plats cuinats amb pèsol garrofal de Llavaneres. El periodista Espartac Peran i el meteoròleg Dani Ramírez van ser els convidats especials del sopar. L'Ajuntament de Llavaneres els va voler agrair la tasca de divulgació del municipi que el programa Divendres de TV3 va fer l'any passat durant tota una setmana. Al final del sopar, l'alcalde Joan Mora els va lliurar una placa commemorativa en que es reconeix la feina de tot l'equip a favor de la difusió del poble i de la seva gastronomia.

Crema de pèsols per començar, seguida d'una amanida amb foie amb pèsols, salmó i fruita. De plats principals es va poder degustar uns pèsols ofegats, el plat tradicional de la cuina de Llavaneres, i també un calamar farcit amb pèsols i maionesa de plàncton, i una hamburguesa amb pèsols. De postres, gelat de pèsol amb dues varietats: amb sopa de xocolata blanca i dins d'un màgnum de xocolata negra. Amb el sopar es va donar el tret de sortida de la 17a Festa del Pèsol de Llavaneres, que s'ha celebrat durant tot el cap de setmana a Llavaneres. Tots els pèsols cuinats en el 9è Sopar del Pèsol van ser servits per l'Horta Marcó.

Emissió a Divendres de TV3

En programa Divendres se'n va fer ressò ahir, dilluns 18 d'abril, del reconeixement obtingut per la difusió del pèsol de Llavaneres (minut 1:43:50).

Informació relacionada
Més de 4.000 persones visiten el recinte firal de la 17a Festa del Pèsol de Llavaneres
Diumenge, 17 d'abril de 2016
D'Octavi Franch, amb il·lustracions de Mercè Armengol
Diumenge, 17 d'abril de 2016
A càrrec de productors de pèsols i comerciants
Dissabte, 16 d'abril de 2016
Activitat infantil amb recuperació dels jocs tradicionals de cucanya
Dissabte, 16 d'abril de 2016
A càrrec de productors de pèsols i comerciants
Divendres, 15 d'abril de 2016
Al restaurant Vil·la Minerva
Divendres, 15 d'abril de 2016
Festa dedicada al pèsol garrofal de Llavaneres i a l'alimentació
Informació d'interès per als participants
Llavaneres celebrarà la seva gran cita gastronòmica el cap de setmana del 15 al 17 d'abril
L'Ajuntament convoca un concurs gastronòmic, el LlavamasterXef 2016, en què els participants hauran d'elaborar tres plats amb equips de cinc cuiners
Aquest 2016 se celebra la 17a edició de la Mostra
El sopar el servirà el restaurant Vil·la Minerva, divendres 15 d'abril
Diputació de Barcelona
^