Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.02.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Medi Ambient convoca una sessió de treball per elaborar una guia d'arbres d'interčs local
La trobada es farŕ el proper dijous 28 de febrer, a les 19.00 hores, a la Biblioteca Municipal
L'Ajuntament de Llavaneres vol elaborar un catŕleg d'arbres i arbredes d'interčs local i ho vol fer amb la col·laboració ciutadana. Per presentar el projecte i recollir les aportacions de les persones que hi estiguin interessades, la Regidoria de Medi Ambient convoca una sessió de treball aquest dijous 28 de febrer, a les 19 hores, a la Biblioteca Municipal.

La Regidoria de Medi Ambient estŕ elaborant un estudi que finalitzarŕ amb la redacció del Catŕleg d'arbres i arbredes d'interčs local de Sant Andreu de Llavaneres. El projecte s'ha encarregat a una empresa especialitzada en la matčria, Natura Local, que ha elaborat catŕlegs similars d'altres municipis. El primer pas d'aquest treball consisteix en definir quins són els criteris que hauran de tenir els arbres i les arbredes de Llavaneres per tal que s'incloguin dins del catŕleg. Tot seguit, la Regidoria farŕ un llistat dels arbres que s'incorporaran en el llistat d'exemplars d'interčs locals. Tot plegat, serŕ més d'un any de treball.

Per tal d'aprofundir en aquesta matčria, la Regidoria de Medi Ambient organitzarŕ una sessió de treball el proper dijous 28 de febrer a les 19:00 h a la Biblioteca municipal. En la trobada, es presentarŕ el projecte i el pla de treball que es vol portar a terme per tal que Llavaneres disposi d'aquest catŕleg de patrimoni natural. La sessió és oberta a tothom i estŕ especialment adreçada a persones que disposin d'informació sobre arbres o arbredes d'interčs o bé que vulguin col·laborar en l'elaboració de la guia.

Informació relacionada
Diumenge, 18 de maig de 2008
Si t'interessa la natura del teu poble, vine!
Dijous, 10 d'abril de 2008
sobre arbredes monumentals de Llavaneres
Dijous, 28 de febrer de 2008
Participa en l'elaboració de la guia d'arbres i arbredes d'interčs local
Diputació de Barcelona
^