La degustació popular es completarà amb el tast dels menús especialitzats amb el bo i millor de la gastronomia de tardor de Llavaneres. En les propostes, totes diferents tant pel que fa a plats com a preus, hi trobarem poma farcida, coca de Llavaneres i bolets. Els menús se serviran del 21 al 30 de novembre als restaurants de la vila participants.
La Promoció de Productes Típics es farà dissabte 22 i diumenge 23 de novembre al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Un any més es promocionarà la coca de Llavaneres, les pomes del relleno -cuinades a l'estil més ancestral, amb paciència i rigor- i també els bolets, sobretot els rossinyols. La degustació es farà diumenge 23 al matí. La previsió és que se serveixin més de 500 racions de poma farcida i també uns quants centenars de racions de bolets i de coca. Es podran adquirir tiquets de 2 i 3 euros, segons el tastet que es vulgui fer. Cal destacar que la recaptació obtinguda es destina cada any a una causa solidària. Aquest any, es donarà a la Fundació Rokpa. L'aportació de l´Alimentabò serà treure al carrer, tant dissabte com diumenge, els productes de temporada dels comerços locals d´alimentació i de floristeria i plantes aromàtiques.
Els propers 22 i 23 de novembre, a més de comprar i degustar els productes típics de tardor, també es podrà visitar la tradicional exposició de bolets i participar en tot un seguit d'activitats dedicades als infants. Hi haurà castanyada, gegants, inflables...