Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.04.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Lliurats els 5 quilos de pèsol garrofal del concurs de la 21a Festa del Pèsol
La guanyadora ha estat Mònica Sala i Lladó

Ja tenim guanyador del sorteig de la degustació de pèsol ofegat de la 21a Festa del Pèsol de Llavaneres. És la Mònica Sala i Lladó i ja pot gaudir de cinc quilos d'autèntic pèsol garrofal de Llavaneres.

La degustació de pèsol ofegat es va fer diumenge 18 d'abril, en el marc de la Festa del Pèsol 2021. A causa de la pandèmia i, per primer cop, el tast es va fer directament als establiments de restauració locals que s'hi van voler afegir. Concretament, en van ser tres: Vil·la Minerva, Pins Mar i Ca l'Arnau. Per participar-hi calia fer reserva prèvia dels tiquets a través del web municipal; el preu del tiquet era de 5 euros. A cada comprador de tiquet se assignava un número per participar en un sorteig de 5 kg de pèsols. El sorteig l'ha fet aquesta setmana la Regidoria de Promoció Econòmica amb el suport del secretari municipal -a la foto, amb les butlletes dels participants en el sorteig-. Del centenar de participants, la guanyadora ha estat Mònica Sala i Lladó, que ja ha rebut el premi.

El secretari municipal  La guanyadora del sorteig

Informació relacionada
Pau Oller Armengol guanya dos dels premis del concurs de cuina Llavamasterxef
Diumenge, 18 d'abril de 2021
Diumenge, 18 d'abril de 2021
A càrrec de la seva autora Mercè Armengol
Dissabte, 17 d'abril de 2021
A càrrec de Mònica Oleart i Rosa Nonell, gerents d'El Racó del Navegant
Dissabte, 17 d'abril de 2021
L'acte tindrà tindrà lloc al restaurant Vil·la Minerva
Dissabte, 17 d'abril de 2021
El concurs es farà amb format presencial i aforament limitat al restaurant Vil·la Minerva
Dissabte, 17 d'abril de 2021
Emissió de la recepta del pèsol garrofal per Ràdio Llavaneres en el 107.8 de la FM.
Dissabte, 17 d'abril de 2021
A càrrec d'Assumpta Mercader
La Festa del Pèsol 2021 se celebra el 17 i 18 d'abril, adaptada a la situació epidemiològica actual
Se celebrarà el cap de setmana del 17 i el 18 d'abril amb un format adaptat a la situació sanitària actual
Se servirà fins al 2 de maig als restaurants participants
Diputació de Barcelona
^