El divendres 1 d’abril el restaurant Vil·la Minerva acollirà una nova edició d’aquest tradicional àpat, que donarà el tret de sortida a la 22a Festa del Pèsol de Sant Andreu de Llavaneres.
El restaurant Vil·la Minerva oferirà una nova edició del Sopar del Pèsol, un esdeveniment gastronòmic que permetrà gaudir de plats de gran qualitat en els quals aquest deliciós llegum en serà el protagonista. L’equip dirigit pel xef Marc Graupera ja està treballant en el menú d’aquest sopar on podrem tastar la gran diversitat de formes, textures i gustos que ens pot oferir el pèsol garrofal de Sant Andreu de Llavaneres.
Com és habitual, durant la celebració del sopar es farà el lliurament de la distinció del Pèsol d'Or, un guardó que reconeix la implicació i la tasca de persones de la vila vinculades en el món del pèsol. Aquest any, es lliurarà el 14è Pèsol d'Or.
Aquest serà el menú del sopar gastronòmic; el preu és de 55 euros per comensal:
Menú del 13è Sopar Gastronòmic del Pèsol 2022
Crema de pèsol aromatitzada amb menta i gingebre
***
Escabetx suau de pèsols, vieires i botifarra negra
***
Bloc de foie i festucs amb emulsió de melmelada de pèsols
***
Galet farcit de peix amb liquat de tavella de pèsol
***
Pèsols ofegats de l’àvia
***
Costella d’Angus a baixa temperatura sobre llit de parmentier de pèsol
***
Cucurutxo de pèsol
***
Semi fred de xocolata blanca amb Marc de cava acompanyat amb catànies de pèsol
***
Ermita d’Espiells Juvé & Camps
Viña Escarlata Juvé & Camps
Cava Reserva de Familia- Brut Nature-Juvé & Camps