Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Segon semestre del Forma't 2024
Us presentem les propostes del segon semestre de la dotzena edició del cicle de Les 3 Viles per la formació i l'ocupació

Els Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt tenen a punt la programació del segon semestre del Forma't 2024. El cicle, que enguany arriba a la dotzena edició, compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Aquest any apostem per una modalitat mixta de formació: hi continuen havent propostes telemàtiques i presencials per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors. Totes les propostes són gratuïtes, a excepció d'una de les formacions. De nou, les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa que s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial. 

El Forma't 2024 es reprenen al setembre i, com durant el primer semestre, les activitats s'han programat en sis blocs temàtics:

  • Competències digitals
  • Xarxes socials
  • Eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal
  • Orientació i creixement personal
  • Idiomes
  • Formació professionalitzadora

Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

  • A Llavaneres s'ofereixen tallers i cursos en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. Les inscripcions per a les formacions del primer semestre organitzades per l'Ajuntament de Llavaneres estan obertes a través del següent enllaç.
  • Les inscripcions per a les formacions del primer semestre organitzades per  l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt estan obertes a través d'aquest enllaç.

Propostes formatives del 2n semestre

     

    SETEMBRE 2024

    Llavaneres 

     Sant Vicenç de Montalt 

    • Taller de cerca de feina: 'Curriculum amb CANVA, competències i autocandidatura' (8 hores). Sessions presencials els dies 26 de setembre a Can Riviere. A càrrec d'Ivet Nonells tècnica d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el dia 1 d'octubre de 9.30 a 13.30 h, al Cau Jove de Sant Vicenç de Montalt. A càrrec i Cristian Giró tècnic d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç Montalt.

    OCTUBRE 2024

     Llavaneres 

    • Curs: 'Utilització de motossera' (7 hores). Sessió presencial el 15 d'octubre, de 8 a 15 h, a la Biblioteca Font i Daniel de Sant Andreu de Llavaneres (part teòrica) i Ca l'Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres (part pràctica). A càrrec de CECOT Formació.
    • Taller: '7 eines estratègiques per la recerca de feina amb IA' (2 hores). Sessió presencial el 3 d'octubre, de 15 a 17 h, al Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres. A càrrec de Silvia Guinart.
    • Curs: 'Desenvolupa el teu projecte professional amb Lego Serious Play' (10 hores) Sessions presencials el 17 i 24 d'octubre de 9.30 a 14.30 h a la Biblioteca Font i Daniel de Sant Andreu de Llavaneres. A càrrec de Silvia Marteles Moreno.
    • Taller: 'Com aprofitar-te de la intel·ligència artificial per impulsar el teu negoci i augmentar el benefici' (3 hores). Sessió presencial el 3 d'octubre de 15 a 18 h al Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres. A càrrec d'Elisa Martínez Benito de Finanpolis. Taller cofinançat per Diputació de Barcelona.
    • Taller: 'Creació de continguts amb intel·ligència artificial' (4 hores). Sessió presencial el 4 d'octubre de 10 a 14.45 h al Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres. A càrrec d'Alejandra Ferrer de Magma3inter. Taller cofinançat per Diputació de Barcelona.
    • Taller: 'Desxifrant la intel·ligència artificial per optimitzar el teu màrqueting digital' (5 hores). Sessió presencial el 18 d'octubre de 9.30 a 14.30 h a XXXXX. A càrrec de Dolça-Olga González. Taller cofinançat per Diputació de Barcelona.
    • Curs: 'Producció de podcast radiofònics i creació d'àudios per a xarxes socials' (20 hores). Sessions presencials de l'1 fins al 31 d'octubre en horari de tarda a Can Rivière de Sant Andreu de Llavaneres. A càrrec de Carlos Martín.
    • Taller: 'Intel·ligència financera per al dia a dia' (2 hores). Sessió presencial el 24 d'octubre de 17 a 19 h a la Biblioteca Font i Daniel de Sant Andreu de Llavaneres. A càrrec Javier de Pablo.

     Sant Vicenç de Montalt 

    • Taller: 'Com ser seleccionat amb infojobs! (70% d'efectivitat) (5 hores). Sessió presencial el 15 d'octubre de 9.30 a 14.30 h a l'aula d'informàtica del Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt. A càrrec de Francesc Gelida
    • Curs: 'Instagram, Tik Tok per la recerca de feina' (6 hores). Sessió online el 8 i 10 d'octubre de 9.30 a 12.30 h. A càrrec de Laura Cespedora Cañada.
    • Curs: 'Preparació de l'ACTIC.Nivell Bàsic' (24 hores). Sessions presencials el 16, 18, 21, 23, 25 i 28 d'octubre de 9.30 a 12.30 h al Centre Cívic de Sant Vcenç de Montalt. A càrrec de Pitagora Advanced SLU.
    • Taller: 'Coneix el portal CIDO per a la recerca de feina a l'Administració Pública' (3 hores). Sessió online el 24 d'octubre de 9.30 a 12.30 h. A càrrec de Cristian Giró tècnic d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç Montalt.

    NOVEMBRE 2024

     Llavaneres 

    Informació relacionada
    Dimarts, 17 de setembre de 2024
    A càrrec de Yolanda Presa, de l'empresa Ypaproject
    El cicle Forma't 2024 proposa una formació adreçada persones que vulguin treballar com a 'instagramers', 'youtubers' o 'streamers' professionals
    Dimarts, 11 de juny de 2024 (*fins al 18-6-2024)
    A càrrec de Montserrat Peñarroya, de Quadrant Alfa SL
    Dimarts, 11 de juny de 2024 (*fins al 13-6-2024)
    A càrrec de Homs Rentals
    Dimecres, 5 de juny de 2024 (*fins a l'11-6-2024)
    A càrrec P.H.R.O Training Consultants & Partners S.L.U.
    Us presentem les propostes per al mes de juny del cicle Forma't
    Dimarts, 7 de maig de 2024 (*fins al 23-5-2024)
    A càrrec de Pitagora Advanced SLU
    Divendres, 26 d'abril de 2024
    A càrrec de les tècniques d'Ocupació i Joventut de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
    S'ofereix una formació presencial de 24 hores i un curs telemàtic de cinc hores
    Dimarts, 9 d'abril de 2024 (*fins al 16-4-2024)
    A càrrec de Yolanda Presa Alamillos
    Dimarts, 2 d'abril de 2024 (*fins al 10-5-2024)
    A càrrec d'Anna Moore Forn
    Dijous, 21 de març de 2024
    A càrrec Sònia Carreras, tècnica d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
    Dijous, 21 de març de 2024
    A càrrec Ivet Nonell, tècnica d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
    Us presentem les propostes del primer semestre de la dotzena edició del cicle de Les 3 Viles per la formació i l'ocupació
    Us avancem algunes de les propostes de la dotzena edició del cicle de Les 3 Viles per la formació i l'ocupació
    Diputació de Barcelona
    ^