Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest diumenge, Eleccions Europees
A Llavaneres, hi haurŕ un únic punt de votació i es reforçarŕ el servei de la línia de bus C22

Aquest diumenge 9 de juny se celebren eleccions al Parlament Europeu. A Llavaneres, hi haurŕ un únic col·legi electoral: el Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Sant Andreu. Per facilitar-ne l'accés, el consistori reforçarŕ el servei del bus C22. Per indicació de la Junta Electoral Central (JEC), no es podrŕ accedir a l'interior del col·legi electoral amb animals de companyia (estan exempts d'aquesta ordre els gossos guia o de cossos de seguretat). A Llavaneres, per a aquests comicis, estan cridats a les urnes 8.585 electors.

En aquesta convocatòria, l'Ajuntament torna a apostar per tenir un únic col·legi electoral. Les quinze meses electorals estaran ubicades al Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Sant Andreu. A més, com ja es va fer per a les eleccions al Parlament de Catalunya, el consistori reforçarà el servei de bus durant tota la jornada. L'objectiu és facilitar l'accés dels votants al col·legi electoral. Un altre avantatge del Pavelló Municipal d'Esports com a local electoral és que la zona esportiva disposa d'un ampli espai d'estacionament.

A l'entrada del col·legi hi haurà les llistes de l'electorat que hi pot votar, i s'hi podran consultar els noms i la mesa que els correspon. Us recordem que l'horari d'obertura del col·legi electoral serà de 9 del matí a 8 del vespre. Podeu trobar més informació sobre aquestes eleccions aquí.

9J ELECCIONS EUROPEES - C224

Informació relacionada
A la vila, van votar menys de la meitat de les persones cridades a les urnes
Diputació de Barcelona
^