Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.09.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les 4es Jornades Empresarials de Llavaneres se centraran en la intel·ligència artificial
L'activitat se celebrarà els dies 3 i 4 d'octubre al Port Balís

Les 4es Jornades Empresarials de Sant Andreu de Llavaneres-Les 3 Viles proposen aprofundir en com treure profit de la intel·ligència artificial per millorar els projectes empresarials i també la recerca de feina. La cita arriba els dies 3 i 4 d'octubre de 2024 al Port Balís. Aquesta activitat va néixer fa sis anys per contribuir a dinamitzar l'àmbit empresarial i també l'ocupació. És una proposta de les regidories de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme, Consum, Ocupació i Noves Tecnologies. Us hi podeu inscriure emplenant aquest formulari.

'La intel·ligència artificial aplicada a pimes i emprenedors'. Aquest és el lema de les Jornades Empresarials d'aquest 2024, que proposen dues jornades de formació i de treball en xarxa.

La presentació de les jornades es farà dijous 3 d'octubre, a les 9.15 hores, i anirà a càrrec de l'alcalde de Llavaneres, Àlex Neira, i de la regidora Annabel Martínez. Tot seguit, es donarà pas a la xerrada 'Com definir l'estratègia digital de petites i mitjanes empreses amb l'ajuda de la IA', a càrrec de Núria Mañé Montané, consultora de comunicació digital. Després d'una pausa-cafè, cap a les 12 hores, es projectarà el documental 'Ciutat en Beta. El treball d'avui, la ciutat de demà', que donarà peu a un col·loqui moderat per Albert Cañigueral, amb Edu Rosicart, expert en intel·ligència artificial i màrqueting digital; i Vanessa Sans, experta i consultora en entorns de treball col·laboratius i innovadors. Ja a les 14 hores, s'oferirà un dinar a peu dret.

La tarda de dijous 3 d'octubre té dues propostes. La primera, que s'allargarà fins a les 18 hores, s'adreça a empresaris i emprenedors i vol aprofundir en 'Com aprofitar la intel·ligència artificial per impulsar el teu negoci i augmentar-ne els beneficis'. Anirà a càrrec d'Elisa Martínez Benito, conferenciant i consultora financera de Finanpolis. La segona proposta, de dues hores de durada, és un taller per millorar la recerca de feina a través de la intel·ligència artificial, a càrrec de Sílvia Guinart.

La segona part de les jornades s'ha programat per a divendres 4 d'octubre. En aquest cas, es podrà participar d'una sessió teoricopràctica i d'un taller sobre 'Creació de continguts amb intel·ligència artificial', a càrrec d'Alejandra Ferrer, de Brotons de Magma3interactiva Web Agency*. Tot seguit, s'oferirà dinar i 'networking'.

 Forma't 2024 

El cicle Forma't 2024 també inclou dues propostes per aprofundir en com la intel·ligència artificial ens pot ajudar en els nostres projectes empresarials.

  • 'Desxifrant la intel·ligència artificial per optimitzar el teu màrqueting digital', a càrrec de Dolça-Olga González, consultora digital (5 h, 18 d'octubre, de 9.30 a 14.30 h).
  • 'Més de deu oportunitats innovadores per a la teva empresa amb intel·ligència artificial', a càrrec de Laura Cespedosa (8 h, 5 i 7 de novembre, de 16 a 20 h).

*NOTA | Per al bon seguiment dels continguts, s'aconsella portar dispositiu, sigui telèfon mòbil, tauleta o portàtil amb connexió a internet.

Les primeres jornades 

La primera edició de la Jornada Empresarial, que té caràcter biennal, es va celebrar l'any 2018 a Can Caralt. En aquell moment, els agents econòmics van parlar de com transformar les seves empreses basant-se en criteris de sostenibilitat i eficiència. Ara fa dos anys, en plena pandèmia, el tema escollit per la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de Llavaneres va ser com afrontar la crisi econòmica provocada per l'esclat de la covid-19. L'any 2022, la tercera edició d'aquesta cita es va centrar en la presentació del Pla de reactivació socioeconòmic de la vila.

Jornades
Cartell de les 4es Jornades Empresarials de Sant Andreu de Llavaneres-Les 3 Viles.

Informació relacionada
Divendres, 4 d'octubre de 2024
A càrrec d'Alejandra Ferrer de Magma3interactiva
Dijous, 3 d'octubre de 2024
A càrrec d'Elisa Martínez Benito de Finanpolis
Dijous, 3 d'octubre de 2024
El dia 3 d'Octubre Can Riviere acullirà el procés de selecció per la contractació de 10 persones per la nova botiga de Casa Ametller
Diputació de Barcelona
^