X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.07.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Apunta't al "Tot Esport"!
La jornada se celebrarà dissabte 17 de setembre al passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Handbol al pavelló municipal de Llavaneres

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres prepara una nova proposta per a l'inici del curs: una jornada que s'ha batejat amb el nom de Tot Esport, i que es farà dissabte 17 de setembre al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. La iniciativa neix amb la voluntat que els esportistes locals es retrobin després de les vacances d'estiu en un ambient festiu i també vol servir d'aparador de totes les activitats extraescolars que s'oferiran a Llavaneres i a altres municipis de la comarca durant el proper curs escolar 2016-2017 adreçades a infants i joves. La participació és gratuïta per a les entitats locals ja que l'objectiu és fomentar la pràctica esportiva i convertir-se en un aparador de l'esport que es fa a Llavaneres i a les rodalies.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

El consistori fa una crida entre totes les empreses, clubs o entitats que estiguin interessats a participar a la jornada, ja sigui oferint una activitat o taller o muntant un espai d'exposició.

Per inscriure's cal emplenar aquesta instància i fer-la arribar a les regidories d'Esports o de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme.

Per a més informació, els interessats s'hi poden posar en contacte per telèfon, al 93 702 36 45, o per correu electrònic, a promocio@ajllavaneres.cat.

Tot Esport

Save

Save

Diputació de Barcelona
^