X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple aprova posar a la venda vuit parcel·les municipals
Són cinc finques situades al polígon industrial i tres més d'habitatge a la Masia
També es va donar suport a l'Ajuntament de Mataró per reclamar més inversió per al Consorci Sanitari del Maresme.

El ple municipal d'ahir va aprovar per unanimitat el plec de condicions per treure a concurs vuit parcel·les municipals. Concretament són cinc finques al polígon industrial i tres més d'habitatge al sector de la Masia. El govern municipal ha cregut convenient desfer-se de les parcel·les perquè la situació econòmica actualment presenta clars símptomes de millora i "és un moment d'oportunitat", segons el regidor d'Urbanisme i Obres Públiques, Josep Ruiz.

Si s'adjudiquessin totes les finques, l'Ajuntament ingressaria al voltant d'un milió i mig d'euros. La decisió l'han aplaudit des del diferents grups de l'oposició, que han vist amb bons ulls especialment el fet d'obrir la porta a la presència de noves empreses al polígon, la qual cosa generaria llocs de treball a Llavaneres. Els ingressos de l'adjudicació es destinaran majoritàriament a la construcció del nou pavelló municipal.

Més inversió per a l'Hospital de Mataró

A la sessió d'ahir també es van aprovar dues mocions presentades d'urgència. D'una banda, es va aprovar per unanimitat una moció per donar suport a l'Ajuntament de Mataró i sumar esforços per reclamar al govern de la Generalitat més inversió pel Consorci Sanitari del Maresme, que gestiona l'hospital de Mataró i que atén una població, segons la seva àrea d'influència, de més 250.000 habitants. Llavaneres està inclosa en aquesta àrea d'influència. Segons la moció, des del 2011 el centre hospitalari pateix una redució important de pressupost, amb disminució de la plantilla i retallades de sous.

Per altra banda, es va aprovar una altra moció que va presentar el grup municipal de CiU per donar suport al referèndum, al Parlament de Catalunya, al govern de la Generalitat i a les forces polítiques i socials favorables al dret a l'autodeterminació. Hi van votar a favor CiU, ERC i un regidor d'Acord, que va donar llibertat de vot als seus membres. PP i Ciutadans van votar en contra i tres regidors d'Acord es van abstenir.

Diputació de Barcelona
^