X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.12.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els comerciants de Llavaneres celebren el Nadal
Visita del Pare Noel, aquest dissabte, i doble sorteig de lots de regals
El comerç local prepara un munt de promocions coincidint amb l'arribada del Nadal. Doble sorteig de lots de regals, al carrer de Munt i al comerç de la Glorieta, i visita del Pare Noel, aquest dissabte 17.

Visita del Pare Noel. Aquest dissabte 17 de desembre, a la tarda, tots els comerciants de Llavaneres s'han coordinat per fer possible la visita del Pare Noel als nens i nenes de Llavaneres. La rua començarà a les sis de la tarda al carrer de Munt. El Pare Noel s'adreçarà cap a la glorieta del passeig Mare de Déu de Montserrat i, fins a les nou del vespre, recollirà els desitjos dels més petits. El Pare Noel farà el recorregut acompanyat dels Batubanyuts. Un cop al passeig, es donarà pas a l'actuació dels alumnes de l'acadèmia de ball Escenika.

Comerç de la GlorietaSorteig de tres lots per la Grossa de Cap d'Any, a càrrec del Comerç de la Glorieta. Els comerciants de la Glorieta preparen festa grossa per al 31 de desembre. Durant tot el Nadal, els clients dels establiments de la zona reben unes butlletes per participar en un sorteig de tres lots de regals, en combinació amb la Grossa de Cap d'Any. A més, hi haurà repartiment de caramels per a grans i petits i actuació a càrrec de Gim Llavaneres. El comerç de la Glorieta ja va fer festa grossa, el passat dissabte 10 de desembre, coincidint amb l'estrena del nou enllumenat de Nadal.


El 5 de gener, sorteig de tres paneres al carrer de Munt. Els comerciants del carrer de Munt tenen a punt una promoció molt especial per als seus clients. Totes les compres realitzades en els comerços del carrer durant aquestes festes de Nadal rebran una butlleta de participació: números per provar sort en un sorteig de tres paneres gegants. Sota l'eslògan, Al carrer de Munt, compres i guanyes!, la campanya es posarà en marxa aquest dissabte 17 de desembre i s'allargarà fins al 5 de gener. El sorteig de les paneres es farà el dia 5 a la tarda, just abans de la cavalcada dels Reis Mags d'Orient pels carrers de la vila. A més de donar a conèixer els guanyadors de les tres paneres, es convidarà a una xocolatada popular.

Arribada del pare Noel al carrer de Munt, el desembre de l'any passat.
Arribada del pare Noel al carrer de Munt, el desembre de l'any passat.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^