Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.01.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres es dota d'un pressupost "més ambiciós"
Aprovats els comptes per al 2017 i la plantilla de personal, amb els vots a favor d'ERC i Acord, l'abstenció de C's i l'oposició de CiU i PPC

El ple de l'Ajuntament va aprovar ahir al vespre el pressupost municipal i la plantilla per al 2017. Hi van votar a favor ERC i Acord per Llavaneres, al govern. Des de l'oposició, C's s'hi va abstenir i CiU i PPC hi van votar en contra. Els comptes se situen al voltant dels 13 milions d'euros i presenten novetats destacades. El regidor d'Economia, Participació i Transparčncia, Albert Sala, va assegurar que "el nou pressupost millora l'anterior".

Entre les millores, en destaca un augment d'inversió per a la conservació d'equipaments i infraestructures municipals, especialment voreres, vials i clavegueram; el manteniment de la despesa social i la incorporació al pressupost de les actuacions aprovades en el marc del procés participatiu, amb un import total de 100.000 euros. Aquí us recordem les actuacions escollides pels ciutadans.

Una altra novetat és la incorporació de 100.000 euros de provisió per a imprevistos. "Aquest fons de contingència no l'havíem tingut mai i ens permetrà actuar més ràpid i millor en cas de necessitat", argumenta Albert Sala.

Pel que fa a les inversions, el capítol s'ha dotat de més del doble de recursos. Al 2016, la inversió va ser de 75.000 euros; per al 2017, s'hi destinen 189.000 euros.

D'altra banda, el pressupost també inclou una partida de 928.000 euros per eixugar el deute. En l'exercici anterior, s'hi van destinar 889.000 euros.

Diputació de Barcelona
^