X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Els veïns i veïnes reivindiquen un #LlavaneresSostenible en una jornada en la qual els assistents van poder gaudir d'un programa d'activitats que buscava sensibilitzar i conscienciar la població des d'una vessant lúdica i amena.

Celebració Dia Medi Ambient 2017

Amb la voluntat de seguir fent avançar el poble en termes de sostenibilitat i coneixement del medi, l’Ajuntament va proposar el passat diumenge 11 de juny un seguit d'activitats per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. Durant la jornada, una quarantena de llavanerencs i llavanerenques es van aplegar a Ca l'Alfaro per tal de reflexionar al voltant dels propis hàbits quotidians en matèria de gestió de les deixalles, despesa energètica, cura de l'entorn i altres aspectes del dia a dia que tenen un impacte en el medi ambient.

Els més petits van mostrar el seu enginy en el taller de construcció de joguines amb envasos. Gràcies a la col·laboració de l'empresa Ecoimagina, els nens i nenes de Llavaneres van aprendre com fer joguets amb materials reciclats. A més, també es va fer un taller de construcció de caixes-niu amb l'objectiu de distribuir-les a zones verdes del municipi per tal que els ocells insectívors hi puguin fer créixer les seves cries i ajudin a controlar les plagues.

Tot seguit, els veïns i veïnes més agosarats van sobreposar-se a la calor i van participar en la passejada per conèixer diversos elements d'interès cultural i ambiental del poble. La caminada els va permetre endinsar-se en l'església vella del municipi i l'ermita de Sant Sebastià i, en tornar, el botànic Xavier Tarruella va detallar els problemes existents amb les plantes exòtiques invasores a l'espai natural del Molí d'en Cabot.

L'Ajuntament posa en valor la bona acollida que van tenir les activitats previstes en el Dia Mundial del Medi Ambient i agraeix la implicació i col·laboració de totes aquelles persones que van fer possible que aquesta jornada didàctica i lúdica fos un èxit organitzatiu i de diversió. El consistori, a més, anima els veïns i veïnes a participar en futures iniciatives per tal de construir plegats un #LlavaneresSostenible.

Diputació de Barcelona
^