Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Resultats a Sant Andreu de Llavaneres del Referčndum d'autodeterminació
Un total de 4.283 veďns i veďnes van exercir al municipi el seu dret a vot al llarg de la jornada.

Diumenge 1 d’octubre, un total de 4.283 persones –el que suposa una participació del 61%- van exercir en els col·legis electorals de Sant Andreu de Llavaneres el seu dret a vot en el Referèndum d’autodeterminació convocat per la Generalitat de Catalunya.

El ‘SÍ’ va ser l’opció més votada per part dels veïns i veïnes (3.928 vots). El ‘NO’ va rebre el suport de 229 persones; mentre que es van comptar un total de 84 vots en blanc i 42 de nuls.

Joan Mora, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, valora molt positivament la participació ciutadana i assegura que “és un goig veure com la ciutadania es mobilitza i respon quan és cridada a les urnes per decidir sobre el seu futur”. En aquesta línia, Mora agraeix la tasca dels voluntaris i persones que es van apropar ahir a donar suport als col•legis electorals. L’alcalde destaca “la demostració de civisme, respecte i compromís amb la democràcia i les urnes” que es van poder veure ahir durant tota la jornada electoral per part dels veïns, veïnes i entitats.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, finalment, lamenta i condemna de forma enèrgica la repressió i la greu vulneració dels drets civils i les llibertats patides pels catalans i catalanes durant l’exercici del seu dret a vot durant el Referèndum d’autodeterminació.

concentració refereèndum

Diputació de Barcelona
^