X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vols gaudir d'una visita guiada per Sant Andreu de Llavaneres?

Després d'iniciar un nou projecte de promoció turística amb visites guiades per a persones allotjades al Càmping Barcelona, l'Ajuntament amplia la iniciativa per a totes aquelles persones interessades a participar-hi.

Visita guiada Càmping Barcelona

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum va engegar a inicis del mes de setembre una prova pilota amb l'objectiu de donar a conèixer els llocs més emblemàtics del municipi, l’arquitectura barroca i modernista, el comerç local i el mercat setmanal dels divendres. Des del passat 8 de setembre i fins al proper 27 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres promou aquest projecte en col·laboració amb el Càmping Barcelona per difondre els principals atractius turístics de la vila i, alhora, dinamitzar el sector comercial amb l'arribada de nous visitants.

En aquests moments, a més, l'Ajuntament fa extensiva la inscripció a totes aquelles persones que hi vulguin assistir els propers 20 i 27 d'octubre. La visita és gratuïta, dura aproximadament dues hores i requereix inscripció prèvia trucant al  937 023 645 o enviant un correu electrònic promocio@ajllavaneres.cat. Les inscripcions per al dia 20 romandran obertes fins al dijous 19 d'octubre al matí, mentre que la gent s'hi podrà apuntar fins al dijous 26 d'octubre al matí per la visita guiada del divendres 27.

Les visites guiades contemplen una ruta pels principals monuments modernistes i barrocs del municipi, l'entrada al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres a Can Caralt i la possibilitat de descobrir el comerç local i el mercat setmanal dels divendres. Amb l'impuls d'aquest nou projecte, l'Ajuntament continua explorant noves fórmules encaminades a potenciar els actius del municipi que permetin millorar la competitivitat del sector turístic.

Diputació de Barcelona
^