X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres té una taxa d'atur 4 punts per sota de la mitjana del Maresme

Amb un 9,14% de persones aturades (dades del mes de març), Sant Andreu de Llavaneres és el novè municipi de la comarca amb el nivell d’atur més baix.

taxa atur maresme

Segons dades de l’Observatori del treball i model productiu, Sant Andreu de Llavaneres varegistrar durant el passat mes de març una taxa d’atur del 9,14%. Aquesta dada és significativa, ja que es troba notablement per sota de la mitjana de la comarca del Maresme, que se situa en el 13,14%.De fet, la taxa d’atur de Sant Andreu de Llavaneres és una de les més baixes de tota la comarca del Maresme. Només Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt, Alella, Teià, El Masnou i Tiana presenten una taxa inferior. 

La publicació d’aquestes dades ha coincidit amb la difusió dels resultats de l'Enquesta de Població Activa que elabora l'Institut d'Estadística. Segons aquest índex, durant el primer trimestre de l’any la taxa d'atur ha caigut a Catalunya fins al 12,19%, la xifra més baixa des de 2008, mentre que al conjunt de l’estat espanyol ha augmentat fins al 16,74%. Així doncs, Sant Andreu de Llavaneres presenta uns nivells d’atur també per sota de la mitjana catalana i estatal.

Teresa Vidal, regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, s’ha referit a les xifres d’atur del municipi com a “encoratjadores” i ha reafirmat el compromís de l’Ajuntament de “seguir posant totes les eines de què disposal’àrea de Promoció Econòmica al servei de les persones aturades per tal d’ajudar-les a reincorporar-se al mercat de treball, així com per seguir incentivant la creació dellocs de feina al municipi”.

Diputació de Barcelona
^