Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Oci, esport i diversió pels infants i joves de Llavaneres aquest estiu

L’Ajuntament i diverses entitats de la vila ja tenen a punt l’oferta de casals i campus d’estiu, que ofereixen activitats de tot tipus durant el període de vacances escolars.

L'Estiu a Llavaneres 2018

Un any més Sant Andreu de Llavaneres ofereix un gran ventall d’activitats per a infants i joves a través dels casals i els campus d’estiu que organitzen tant l’Ajuntament com diverses entitats de la vila. Tot seguit us oferim un resum de l’oferta, que engloba activitats d’oci i esportives:

Casal d’Estiu 2018 de Fundesplai
La Fundació Catalana de l’Esplai organitza el seu Casal d’Estiu a l’escola Labandària, del 25 de juny al 7 de setembre amb un nímin de 20 inscrits per torn. L'Ajuntament ha signat un conveni amb l'entitat per afavorir les inscripcions de famílies amb dificultats econòmiques i amb fills de necessitats educatives específiques. Les inscripcions són fins el 31 de maig i es poden fer a través del seu web. Fundesplai farà una reunió informativa el dijous 31 de maig de 2018 a les 19 h a la sala de Plens de l'Ajuntament. Aquesta oferta compta amb el suport de la Regidoria d'Educació.

Cursets de Natació a la Piscina Municipal
L’Ajuntament també organitza els Cursets de Natació per a infants nascuts com a mínim el 2014, que seran del 2 al 31 de juliol i de l'1 al 31 d’agost. Les inscripcions es podran fer del 5 a l’11 de juny en aquest enllaç.

Campus de Bàsquet 3 Viles
El Club de Bàsquet 3 Viles organitza el seu campus del 25 de juny al 20 de juliol dirigit a infants nascuts entre els anys 2004 i 2013. Es farà al Pavelló de Sant Andreu de Llavaneres. Per inscriure-us haureu d’enviar un email amb la butlleta d’inscripció i el comprovant de pagament al correu electrònic campusbasquet3viles@gmail.com

10è Campus de Futbol del CE Llavaneres
El Club Esportiu Llavaneres organitza el Campus de Futbol del 2 al 27 de juliol, per nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2013. Les inscripcions es poden fer fins el 15 de juny a través del seu lloc web.

Balís Camp 2018
Finalment el Club Nàutic El Balís torna a oferir un ampli ventall d’activitats esportives relacionades amb el mar per a infants i joves. Les activitats es duran a terme del 25 de juny al 7 de setembre, i per més informació i inscripcions us podeu adreçar al seu lloc web.

Diputació de Barcelona
^