X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nova web 2018
Benvinguts i benvingudes al nou web de Llavaneres!
L'estructura del nou lloc web municipal és més clara i entenedora, a més que està dissenyat per llegir-se en qualsevol dispositiu.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres estrena nou lloc web, amb un disseny més modern i una estructura més clara i entenedora. L'objectiu és que tan els veïns i veïnes com els visitants trobin d'una manera més àgil tota la informació que desitgin. La regidora de Comunicació, Anna Sosa, explica que aquesta actualització del web «respon a la voluntat de l'Ajuntament d'oferir millor informació i recursos al conjunt de la ciutadania, per aquest motiu hem treballat no només en l'aspecte visual sinó també en l'ordenació i disposició dels continguts».

La pàgina de portada disposa d'un primer apartat d'enllaços destacats per tal d'accedir als apartats d'interès més comuns, com són la carpeta de tràmits, els equipaments municipals, el transport públic, les ofertes de feina, el taulell d'anuncis i el portal de participació. Tot seguit es disposa l'apartat de notícies, amb un disseny més ordenat i s'inclou un apartat d'informació en format audiovisual. Finalment, a sota s'hi troba l'agenda, més enllaços destacats i diverses àrees de l'Ajuntament.

El web està dissenyat de manera que s'adapta a qualsevol dispositiu, per tant ja sigui a través de l'ordinador o del telèfon mòbil es pot navegar amb total comoditat. Per altra banda, s'ha simplificat el menú superior i ara compta amb els apartats “L'Ajuntament”, on es recull tota la informació relativa al consistori; “Sóc de Llavaneres”, on es troben tots els recursos i serveis pels veïns i veïnes; “Visito Llavaneres”, on s'hi troba tota la informació de turisme i promoció econòmica; i “Govern obert”, on hi ha disposada tota la informació del portal de transparència.

Esperem que el gaudiu!

Diputació de Barcelona
^