X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Cursos online Forma't 2018
Obertes les inscripcions pels cursos de formació online del «Forma't 2018»

El primer curs per internet s'inicia el 15 de setembre i s'adreça a treballadors i empreses del sector comerç que vulguin millorar la seva imatge gràfica. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

Ja estan obertes les inscripcions pel primer curs de formació online que ofereix l'Ajuntament a través del programa «Forma't 2018» aquest darrer trimestre. Es tracta de “Disseny de cartells amb Photoshop”, que s'iniciarà el 15 de setembre i s'adreça a treballadors i empresaris del sector comerç que vulguin millorar la imatge gràfica del seu negoci i no coneguin aquest programa.

El curs s'oferirà a través de la plataforma Schoology, els inscrits s'hi poden registrar gratuïtament i rebran un codi per accedir al temari. En la primera sessió també s'explicarà com aconseguir el programa de disseny. Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest formulari. En aquest darrer trimestre també hi ha previstos cursos sobre gestió professional de xarxes socials, d'elaboració del pla d’empresa i de coneixements per a empresaris locals.

Els cursos per internet del programa «Forma't 2018» són una iniciativa de les regidories de Promoció Econòmica i de Noves Tecnologies. Formen part del futur projecte #LlavanereSmartCity, amb el qual el consistori pretén convertir Llavaneres en un municipi intel·ligent. «Això significa treballar per assolir més sostenibilitat, més eficiència, per tal que Llavaneres sigui més competitiva, socialment més inclusiva, i amb l'objectiu final de poder participar del projecte europeu: SynchroniCity», ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal. Aquesta iniciativa de la Unió Europea pretén teixir una xarxa d’administracions públiques i empreses per desenvolupar serveis digitals que millorin la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

Diputació de Barcelona
^