X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres es consolida com un dels municipis amb menys atur de la comarca
Les dades de l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal assenyalen la tendència a la baixa del nombre de persones aturades al Maresme

Sant Andreu de Llavaneres tenia el mes de juliol 381 persones inscrites com a demandants de feina, fet que situa la taxa d´atur al municipi en el 8´4%, una de les més baixes de la comarca. Així ho indica el darrer informe de l´Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, que mostra com en el conjunt del Maresme hi ha hagut un descens continuat de persones a l´atur en els darrers vuit mesos.

En concret, els municipis amb menys taxa d´atur són Alella (6'24%), Tiana (6'32%) i Cabrera de Mar (6'33%). En canvi, les poblacions amb les pitjors xifres són Tordera (14'86%), Sant Cebrià de Vallalta (13'97%) i Mataró (13'69%). Segons explica el propi Observatori, l'atur comarcal segueix enquistat en el col·lectiu de persones de 55 anys i més. També alerta que el sector dels serveis ha concentrat el nombre d'aturats més elevat amb un pes del 67,98%, i que per sexes les dones pateixen més atur que els homes (13'84% vers el 8'86%).

Diputació de Barcelona
^