X
Emergčncia per sequera!
Notícies
25.10.2018
Compromesos amb el Pressupost Participatiu 2018
Prŕcticament tots els projectes seleccionats s'han realitzat o s'estan executant en l'actualitat

L'Ajuntament estŕ enllestint els encŕrrecs de l'equip de treball del Pressupost Participatiu 2018. La majoria dels disset projectes escollits ja s'han realitzat o estan en fase d'execució (13) i la resta s'executaran abans que no acabi l'any. Entre d'altres, cal destacar l'čxit del programa de suport psicolňgic per a joves o els plans d'ajuts a persones majors de 65 anys i a persones amb diversitat funcional -les convocatňries estan obertes fins al 31 de desembre-.

També s'ha portat a terme amb bona nota la campanya de conscienciació cívica, s'ha continuat apostant per la campanya d'esterilització de gats de carrer i s'han estrenat dues noves propostes culturals -cinema a la fresca i música al carrer- i una altra adreçada als joves, la revetlla de Sant Joan.

Grŕcies al Pressupost Participatiu 2018, els usuaris del bus disposen d´una nova marquesina, tenim noves rutes per a BTT i senderisme i s'ha instal·lat una barana per millorar la seguretat dels usuaris del Casal de la Gent Gran.

Aquesta tardor estan a punt dos projectes més: un programa de prevenció de drogodependčncia a l'Institut Llavaneres i una acció de dinamització empresarial. Així mateix hi ha dues accions a punt per a executar-se: un pla d'eliminació de barreres arquitectňniques al barri de l'Ametllareda i la millora de l'enllumenat del pŕrquing de l'estació de Renfe. A més,  hi ha convocat un concurs per triar els artistes que decoraran els passos subterranis de l'N-II.  

btt
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^