Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.03.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Prova de muntar la teva empresa!
El cicle d'empresa i responsabilitat social corporativa organitzat per Les 3 Viles té, aquest dimarts, una nova cita amb la xerrada sobre la creació de noves empreses que es celebrarà a 1/4 de 4 de la tarda a la biblioteca de Llavaneres.

La taula rodona estara moderada per la periodista Antònia de la Fuente i comptarà amb un ampli ventall de ponents: Rosalia Jiménez Berrocal, directora de l'oficina de Caixa Penedès de Sant Andreu de Llavaneres; Belén Badás i Marta Sánchez, sòcies i fundadores de l'empresa Control y Figura, i Viviana Pérez, gerent de l'empresa Agilitza i tècnica assessora en la creació d'empreses.

Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca Municipal
Organitza: Les 3 Viles. Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac
Tipus d'acte: Conferència


Altres sessions del I Cicle d'Empresa i RSC seran:

8 d'abril. 15.30h. Sant Vicenç de Montalt. Centre Cívic El Gorg.
Ponents: Agustí Galdán, delegat de l'oficina de Sant Vicenç de Montalt de Caixa Laietana, Ingrid Schilt, gerent de la Rostisseria Montaltpark  i Viviana Pérez, tècnica assessora en la creació d'empreses.

15 d'abril. 18.30h. Caldes d'Estrac. Equipament de Promoció Econòmica.
Ponents: Carles Vilamitjana, responsable de microcrèdits del mercat institucional de “la Caixa”; Vicky Eckert, gerent Estudio Eckert+Zúñiga i Viviana Pérez, tècnica assessora en la creació d'empreses.

Diputació de Barcelona
^