Notícies
18.02.2019
Vols aprendre com millorar el teu finançament? Apunta't al taller de captació de fons!
El curs s'impartirŕ els dijous 21 i 28 de març a la Sala de Plens de l'Ajuntament i té com a objectiu ensenyar als assistents noves vies de finançament per enfortir organitzacions i entitats del municipi.

Els dijous 21 i 28 de març tindrà lloc el taller: «Captació de fons: noves fonts de finançament», organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència amb el suport de la Diputació de Barcelona. El curs s'impartirà a la Sala de Plens de l'Ajuntament, de 19 a 21 hores, i s'adreça a representants i integrants d'entitats i organitzacions. És gratuït, però caldrà realitzar inscripció prèvia. Ho podeu fer aquí.

La proposta té com a objectiu reforçar el teixit associatiu local i oferir noves eines de captació de fons, més enllà de les subvencions i els ajuts econòmics provinents de les administracions. En concret, la formació està dedicada a explorar noves vies de finançament per ajudar a enfortir les organitzacions sense ànim de lucre del municipi. Aquest taller complementa la proposta formativa de l'any passat, un curs sobre comptabilitat per a entitats, que va reunir més una quinzena d'assistents.  

Taller per a entitats
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^