X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Forma't 2019
Nova edició dels cursos de formació ocupacional Forma't 2019

Les inscripcions ja estan obertes, si us hi voleu apuntar ho podeu fer omplint aquest formulari

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum de l'Ajuntament de Llavaneres té a punt la nova programació del Forma't per aquest 2019. Es realitzaran conferències, tallers i cursos amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la vila. Les sessions s'impartiran a la Biblioteca municipal.

Les activitats s'han programat a partir de dos grans blocs, atenent el perfil del participant a qui s'adreça l'oferta lectiva: empresa i emprenedoria, i persones que volen trobar feina. La majoria de sessions es faran en horari de tarda, però també n'hi haurà algunes de matí. Les dates són aproximades i poden variar segons la disponibilitat de l'espai. Recordeu que les places són limitades, s’assignen per l'ordre d'inscripció i haurà llista d'espera. Us podeu inscriure a les sessions a través d'aquest formulari.

Enguany hi haurà cursos d’idiomes (Anglès, Francès i Xinès), d’alfabetització digital, de tramitar factures electròniques, de disseny amb el programa Photoshop (formació en línia), sobre el funcionament del registre d'empreses licitadores, i sessions informatives sobre el programa Reempresa.

Tríptic Forma't 2019

Tríptic Forma't 2019

Fitxer: PROVA_diptic_FORMAT_19_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,18 MB

Diputació de Barcelona
^