Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Quines mesures podem adoptar per protegir casa nostra en cas d'incendi forestal?
L'Ajuntament i el Consell Comarcal organitzen una xerrada el proper 1 de juny adreçada sobretot a veďns i veďnes d'urbanitzacions i cases aďllades

Ara que s'ha iniciat la campanya de prevenció dels incendis forestals, l'Ajuntament i el Consell Comarcal organitzen una xerrada informativa amb l'objectiu de minimitzar els possibles riscos pels veïns i veïnes en cas d'incendi forestal. Serà l'1 de juny a les 10.30h a la Sala de Plens.

La sessió informativa aniria a càrrec del sr. Oriol Bassa i Vila, enginyer de forests i especialista en prevenció d'incendis forestal, tècnic del Consell Comarcal del Maresme. La xerrada s'adreça sobretot a veïns i veïnes que visquin en urbanitzacions i cases aïllades, i facilitarà informació i documentació sobre mesures de protecció dels immobles.

Aquesta és una de les accions de prevenció que promou el Consell Comarcal més destacades, i l'Ajuntament anima a tots els veïns i veïnes interessades a venir. En cas que no s'hi pugui assistir, les persones es poden posar en contacte amb la regidoria de medi ambient.

Xerrada incendis cartell

Diputació de Barcelona
^