X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les empreses horticultores obren les seves portes durant la mostra Viridalia 2019
Les llavanerenques Lloveras i Sala Graupera participen novament en aquest esdeveniment professional que pretén posar en valor el sector ornamental del Maresme del 5 al 7 de juny

Durant la primera setmana de juny se celebra al Maresme la mostra Viridalia 2019, on els professionals tenen l'oportunitat de visitar les empreses més rellevants del sector ornamental. Enguany hi participen novament dues empreses de Llavaneres, Sala Graupera i Lloveras, que obren les portes de les seves instal·lacions per mostrar com treballen i els seus productes. Viridalia és una iniciativa de l'Associació d'Agricultors Viveristes de Barcelona, té lloc del 5 al 7 de juny i les visites es poden realitzar de 09 a 18 h.

Sala Graupera aprofitarà la mostra per explicar els projectes més destacats innovadors, com el “Clean Leach” per millorar l'eficiència dels fertilitzants i l'ús de l'aigua, o la jardineria sostenible implantada a Pineda de Mar. Per la seva banda, Lloveras mostrarà l'expertesa en el cultiu de la Petúnia, Impatiens, Begònia i Vinca, entre moltes altres.

A més, aquest any Viridalia coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) i serà motiu de visita per part dels integrants de Viles Florides, el certamen que premia les iniciatives verdes dels municipis de Catalunya. D'aquesta manera, productors, comercialitzadors i usuaris s'uneixen per fer encara més rellevant el sector de l'horticultura a Catalunya.

Es preveu que la participació d'aquestes dues empreses en aquesta mostra singular farà que visitin Llavaneres unes 400 persones. Llavaneres és un municipi capdavanter en producció de flor ornamental, fet molt rellevant i que la regidoria de Promoció Econòmica s'encarrega de posar en valor, com també ho fa amb el conjunt d'iniciatives empresarials del municipi. De fet el consistori organitza diverses accions durant l'any per dinamitzar el sector empresarial, com per exemple esdeveniments com la trobada i el vermut empresarials.

Viridalia 2

Diputació de Barcelona
^