X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament interposa sancions per valor de 6.000 euros per incivisme
En el darrer any i mig s'han obert deu expedients sancionadors per abocaments il·legals de residus a la via pública

La Regidoria de Medi Ambient ha advertit una tendència creixent d’abocaments il·legals de residus a la via pública, fet que suposa una molèstia per a la resta de veïns i comporta l’obertura d’un expedient sancionador. De fet, el consistori va obrir set expedients durant el 2018 per aquest motiu i, en el que portem d’any, ja se n’han obert tres més. Les multes per abocar il·legalment residus a la via pública sumen uns 6.000 euros.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, explica que «tenim una deixalleria que funciona de meravella i un Servei de Recollida de Voluminosos que facilita que ens puguem desfer dels trastos que ja no volem. Entre tots hem de fer pinya per mantenir la nostra vila neta, fer servir els serveis municipals i no causar molèsties als veïns.»

Els veïns que es vulguin desfer de mobles vells o trastos que tinguin a casa els poden portar a la deixalleria o bé poden trucar al Servei de Recollida de Voluminosos (93 790 36 42) i els operaris de l’Ajuntament passaran a recollir-los-els a l’hora convinguda. Deixar aquests residus al carrer sense avisar el servei és il·legal i suposa una infracció recollida al reglament de civisme i convivència ciutadana.

Abocament ilegal

Diputació de Barcelona
^