X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament recull propostes de millora del mercat setmanal

Fins el 25 de juliol es pot omplir un formulari per donar l'opinió respecte l'ordenança del mercat de venda no sedentària. Podeu consultar l'ordenança aquí i accedir al formulari aquí

El consistori està actualitzant l'ordenança que regula el mercat setmanal, amb l'objectiu d'adaptar-la a les lleis aprovades els darrers anys i alhora donar resposta a les necessitats del mercat. Podeu consultar la proposta d'ordenança aquí. A més, amb la voluntat d’incorporar propostes i suggeriments tan dels paradistes com de la ciutadania en general, l'Ajuntament ha activat un formulari en el qual es poden fer arribar opinions respecte l’ordenança. Podeu accedir al formulari aquí.

La normativa regula tots els aspectes relacionats amb l'organització i funcionament del mercat no sedentari, com per exemple la seva ubicació, el nombre de parades, les taxes a satisfer, i els drets i obligacions tan dels paradistes com de l'ajuntament. Les persones que participin al formulari podran opinar sobre el conjunt de la normativa i també en aspectes concrets, com per exemple si els sembla bé el dia a la setmana en què té lloc i la seva ubicació.

mercat setmanal

Diputació de Barcelona
^