Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres revalida les tres Flors d'Honor de la iniciativa Viles Florides
La vila es consolida com un dels municipis amb els espais verds de més qualitat de Catalunya aconseguint un any més aquesta distinció

Sant Andreu de Llavaneres ha estat reconegut amb tres Flors d'Honor en l'edició 2019 de la iniciativa Viles Florides, promoguda per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. Llavaneres és, doncs, dels municipis amb una qualitat dels espais verds més alta del país, ja que la màxima distinció són quatre Flors d'Honor.

L'acte d'entrega dels reconeixements es va fer a Lloret de Mar i hi van assistir el regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, la regidora de Salut Pública, Gemma Martín, i la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal. Jordi Roldós va explicar que «des del govern treballem des de fa anys per millorar l'espai públic i aquest reconeixement ens indica que ho fem en la bona direcció». Per la seva banda, Gemma Martín va indicar que «la nostra prioritat és que la ciutadania gaudeixi dels carrers, parcs i jardins i se senti orgullosa de la qualitat de vida que tenim a la vila». Per últim, Teresa Vidal va afirmar que «rebre aquesta distinció reforça els atributs positius del nostre municipi i  el projectar en l'àmbit turístic».

El representants de la vila van assistir al matí a les jornades tècniques organitzades per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya, en la que es van presentar diverses iniciatives innovadores de manteniment de zones ajardinades i projectes duts a terme per treballadors de centres especials de treball. A més, es van visitar diversos espais singulars de Lloret de Mar, municipi reconegut amb la màxima distinció de Viles Florides.

Viles florides entrega de distincions

Diputació de Barcelona
^