Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Estrenem nou compte d'Instagram!

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres posa en marxa un nou compte en aquesta xarxa social que trobareu amb el nom de @AjLlavaneres

L'Ajuntament estrena aquest mes d’octubre un nou compte a Instagram. Aquest el trobareu amb el mateix nom de la resta de xarxes socials del consistori (Facebook, Twitter i Youtube): @AjLlavaneres. L'Ajuntament també disposa d'un compte a Linkedin que es gestiona des de la regidoria de Promoció Econòmica.

Aquest nou perfil permetrà a l'Ajuntament obrir un nou canal de comunicació i interacció amb els veïns. D'aquesta manera, a Instagram els veïns hi trobaran informació de l'activitat local i de les novetats del consistori. Majoritàriament seran fotografies, encara que també podran ser rètols o logotips de les campanyes municipals actives.

Així mateix, també està previst que periòdicament es publiquin vídeodeclaracions de l'alcalde i dels regidors de govern, així com d'altres persones i/o treballadors municipals en cas que l’actualitat ho justifiqui.

L'Ajuntament també publicarà històries a través del canal d'Instagram amb l'objectiu de fer arribar novetats als seguidors d’una manera molt més directa. En aquest sentit es faran arribar informacions d'incidències de tot tipus (serveis, trànsit...), de convocatòries de reunions, trobades (plens, consells, comissions...) i com a prèvia de les activitats de la setmana i del cap de setmana.

Us convidem a unir-vos a Instagram i seguir el perfil de l'Ajuntament per compartir un munt de propostes i activitats!

instagram

Diputació de Barcelona
^