Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Èxit de convocatòria en la nova sessió de treball sobre els Punts d'Informació Turística del Maresme
La Regidoria de Promoció Econòmica i el consorci Costa de Barcelona – Maresme han organitzat a Llavaneres una nova sessió per donar a conèixer el projecte Biosphere i per fomentar la creació de productes sostenibles

Sant Andreu de Llavaneres ha acollit la quarta sessió de treball del projecte Punts d'Informació Turística del Maresme. La sessió, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme i del consorci Costa de Barcelona – Maresme, ha conclòs amb èxit d'assistència amb 35 representants d'hotels, museus, comerços i establiments diversos.

La sessió, que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l'ha dirigit David Esteller, de Tourislab. La jornada s'ha iniciat amb una xerrada sobre les claus per fomentar la competitivitat amb la creació de productes sostenibles. Durant el matí també s'han fet diverses dinàmiques de grup i abans de finalitzar Ferran Cirac, del Consorci, i Vanesa Mas, de la Diputació de Barcelona, han explicat el projecte Biosphere.

La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, Teresa Vidal, ha explicat que «des de Llavaneres hem fet una aposta pel turisme de qualitat i sostenible, i per això estem encantats d'acollir aquesta jornada i que des de la comarca es fomenti aquest pas endavant i compromís que significa el segell Biosphere».

PIT Llavaneres

Diputació de Barcelona
^