Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament denuncia diversos abocaments il·legals de residus

Al passeig de Bell-Aire han aparegut plŕstics cremats i al Camí de la Masia hi han llançat voluminosos i pots de pintura
Aquests actes d'incivisme poden comportar una sanció de fins a 4.000 euros

Durant el cap de setmana, s’han repetit els episodis d’incivisme. Dos punts del municipi han aparegut plens de residus. Al passeig de Bell-Aire han aparegut diversos plàstics cremats i al Camí de la Masia, hi han abocat bosses de restes de jardineria, pots de pintura, residus voluminosos i diverses bosses d'escombraries. Es tracta d’una zona on es van retirar els contenidors que hi havia precisament pel mal ús que se'n feia. La gran majoria dels residus abocats han d’anar directament a la deixalleria. L'Ajuntament reforçarà la senyalització per tal d’alertar als veïns que no hi portin més escombraries en aquest punt.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, ha explicat que «cal que els veïns es comprometin a la millora de la gestió correcta dels residus, fent un bon ús dels punts on hi ha contenidors, portant altes residus a la deixalleria i fent ús del servei de recollida de voluminosos. L'Ajuntament posarà els mitjans necessaris per millorar la neteja de la vila, però la ciutadania també ha de posar de la seva part».

L'Ajuntament recorda que abocar residus a la via pública de manera il·legal pot comportar sancions de fins a 4.000 euros.

deixalles cami masia

Diputació de Barcelona
^