Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.05.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tancament del I Cicle d'Empresa i la RSC
expo RSC

El I Cicle d'Empresa i la Responsabilitat Social Corporativa es tanca amb una exposició itinerant amb imatges de les sessions que s'han celebrat, de febrer a maig, a Les 3 Viles.

Després de les set sessions sobre Responsabilitat Social Corporativa celebrades en els darrers mesos a Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, el I Cicle d'Empresa i RSC arriba a la seva fi i s'acomiada amb una exposició itinerant per Les 3 Viles que mostra imatges i textos de les xerrades que han impartit els diferents ponents.

Malgrat que la mostra es podrà visitar a partir del proper dimarts, 3 de juny, la inauguració tindrà lloc divendres, 6 de juny, a les 19.30 hores a la Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres. L'exposició romandrà oberta fins el 15 de juny.

El I Cicle d'Empresa i RSC és la primera acció conjunta que es realitza sota la marca de Les 3 Viles, i ha servit per oferir una sèrie de tallers, conferències i taules rodones per compartir experiències i impulsar noves idees en el camp de l'empresa local.

Horari de visita:
de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 hores
dijous i divendres matí, de 10 a 13 hores
dissabtes matí, de 10 a 14 hores

Informació relacionada
Dimarts, 3 de juny de 2008
Dimarts, 13 de maig de 2008
Conferència i taller “Noves oportunitats i sortides laborals del segle XXI”
Dimarts, 25 de març de 2008
"L'ocupació sostenible i la professionalització de les empreses”
Dimarts, 4 de març de 2008
Taller d'intercanvi d'experiències entre empresaris i empresàries
És la nova proposta del cicle d'empresa i RSC, i es farà a la Biblioteca Municipal de Llavaneres, a les 15.15 hores
Es tracta d'un cicle de tallers, conferències i taules rodones per compartir experiències i impulsar noves idees, que organitzaran del febrer al juliol els Ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes
Diputació de Barcelona
^