Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.01.2020
Versió per imprimir
Comunicació
2020. Nova dècada, nou pressupost
Article de Movem Llavaneres. Gener de 2020
  • Llavaneres inicia una nova dècada amb uns pressupostos aprovats en els que, malgrat la majoria absoluta d´ERC, Movem Llavaneres ha tingut un paper fonamental per a que siguin uns pressupostos més socials i més justos per als llavanarencs i llavanarenques.

    En el període d´elaboració dels pressupostos, el nostre grup municipal va fer un seguit de 12 suggeriments que incloïen les àrees de Via Pública, per a millorar la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda i garantir la neteja, la de Medi Ambient, per fer de Llavaneres un lloc més sostenible,  la d´Educació, per a millorar la vida dels nostres menors a les escoles, la de Joventut, per que entenem que els joves han de tindre les millors oportunitats per a fer front a aquesta societat que tot sovint els aparta i no els hi dona oportunitats, la de Participació Ciutadana, ja que el millor actiu que té el nostre municipi són les persones i la seva opinió és el més important, i la de Serveis Generals, per a garantir que els treballadors i treballadores de l´Ajuntament recuperin el poder adquisitiu que se´ls hi va demanar perdre durant els anys més agressius de la crisi amb la congelació del sous. Realment creiem que aquestes aportacions són necessàries per a deixar de banda uns pressupostos continuistes i apropar-los més a una manera de veure el poble amb una mirada més propera, social i mediambiental.

    De les 12 esmenes presentades per Movem Llavaneres, el Govern va incloure 8. 8 propostes que anaven dins dels nostre programa electoral i que, totes aquelles persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres, veuran com mica en mica el nostre compromís es va fent realitat. I és que, fent una oposició constructiva, també es poden aconseguir fer bones polítiques.

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres
    Twitter @LlavaneresMovem
    Instagram @MovemLlavaneres
    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^