X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Unió de Cooperadors Mataró
Nova sessió d'assessorament sobre cooperativisme i economia social
La pròxima data del servei d'orientació es realitzarà el divendres 7 de febrer, de 10 a 12 hores, a Ca l'Alfaro.

Amb la voluntat d'oferir als veïns de majors oportunitats laborals i donar suport a emprenedors i entitats locals, la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum posa a disposició de qui vulgui el Punt d'informació i assessorament en economia social i cooperativisme.

La pròxima sessió d'aquesta iniciativa tindrà lloc el dia 7 de febrer, de 10 a 12 hores, a Ca l'Alfaro. El servei ofereix suport tècnic i jurídic en la constitució d'empreses d'economia social, així com assessorament sobre cooperativisme per a emprenedors d'autoocupació i per a entitats i associacions locals.

El projecte, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llavaneres, és un programa subvencionat per la Generalitat de Catalunya i impulsat per l'Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, per tal de promocionar l'economia social i solidària.

El Punt d'Informació té un caràcter gratuït i s'ofereix a través de l'Ateneu Cooperatiu del Maresme. Per fer la inscripció prèvia, heu d'omplir el formulari a través d'aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^