Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres no abaixa la guŕrdia
Fins al moment, la Policia ha sancionat 51 persones per saltar-se el confinament de manera injustificada

L'Ajuntament de Llavaneres mantindrŕ, a partir de dilluns 13 d'abril, la majoria de les restriccions per fer front a la proliferació del coronavirus.

Des de l'inici del confinament i fins avui 12 d'abril, la Policia Local ha interposat 51 denúncies per incompliment del RD 463/2020 de declaració d'estat d'alarma per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. El cos de seguretat municipal ha realitzat diàriament controls policials a diferents punts del municipi.

Des de l'Ajuntament de Llavaneres no abaixem la guàrdia. Per aquest motiu, es mantindran els controls i s'actuarà contra les persones que no compleixen les normes que regulen els desplaçaments i que se salten el confinament. L'Ajuntament recorda que la limitació de moviments fora de l'horari laboral o que no siguin per adquirir productes de primera necessitat continuen estant prohibits.

Més enllà dels condicionants que posa el govern espanyol per tornar dilluns als llocs de feina, l'Ajuntament manté la seva regulació per al poble. Les autoritats sanitàries insisteixen a remarcar que el perill no ha passat i que convé mantenir sota control el virus per contribuir a aturar els contagis. Per tot això, es manté la política restrictiva per evitar els desplaçaments innecessaris que posin el perill les mesures contra la propagació del coronavirus i els equipaments municipals continuaran tancats, fins a nou avís, per tal d'evitar concentració de persones.

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) està tancada al públic i l'atenció es fa telefònicament al 93 702 36 00 de 8.30 h a 14.00 h i per correu electrònic a: ajuntament@ajllavaneres.cat, excepte per a casos molt urgents en què s'hagin de programar visites a través d'una cita prèvia a ajllavaneres.cat/citaprevia. També podeu consultar els tràmits telemàtics disponibles a ajllavaneres.cat/tramits.

ESTEM AL TEU SERVEI

Telèfons

Diputació de Barcelona
^