Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els professionals i petits industrials podran fer ús de la deixalleria a partir de dijous
La instal·lació continua tancada per a la ciutadania en general fins a nou avís

La deixalleria mancomunada de les 3 Viles obre les portes, a partir de dijous 16 d'abril, per a ús exclusiu de professionals i petits industrials (jardiners, lampistes, paletes...). L'objectiu és donar servei a les empreses i autňnoms que hagin reprčs la seva activitat.

El govern municipal i l'ARCA del Maresme, encarregada de la gestió de la instal·lació, han acordat l'obertura parcial del servei en el següent horari: de 10:00 a 12:00 del matí i de 17:00 a 19:00 h de la tarda (dilluns tancat).

La mesura de reobrir la deixalleria als professionals s'ha pres un cop finalitzat el període de confinament laboral obligatori i tenint en compte que des del 14 d'abril les activitats laborals no essencials poden treballar.

En canvi, l'accés a la instal·lació de la ciutadania en general no serà possible fins que els motius admesos per a la mobilitat no s'amplïin.

Recordem que la deixalleria mancomunada de les 3 Viles es va tancar al públic el passat 19 de març, atenent les indicacions de l'Agència de Residus de Catalunya i com a resposta al Reial Decret 463/2020. Més informació, aquí.

Diputació de Barcelona
^