X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.07.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Pavelló, Pandèmia, Economia i Festa Major
Article de Junts per Llavaneres. Juliol de 2020
  • Al darrer ple, @juntsperllavaneres es va abstenir en la votació del nou projecte del pavelló. Nosaltres desitgem aquest pavelló tant o més que la resta de partits, però també és cert que el que ha succeït amb la construcció és inacceptable. L´Alcalde diu que ell assumeix tota la responsabilitat, però la responsabilitat acaba amb aquesta frase, no significa res més. Tal com li vàrem dir en el ple, en una empresa privada, amb aquesta gestió, l´haguessin fet fora feia temps. La seva resposta és que la ciutadania l´ha avalat a les urnes per actuar així.

    I no es tracta de pràctiques il·legals o mala fe; és un problema de capacitació, de saber on arriben els límits de cadascú. Aquella empresa constructora, segons l´alcalde, “tant dolenta”, finalment ha marxat cobrant fins a l´últim euro en certificacions d´obra; fent-li el favor d´acceptar material que tenien ja comprat i amb el compromís de l´Ajuntament de no reclamar-los res. I costa molt d´entendre que, en una obra que s´havia d´acabar el 2018, estigui sense acabar dos anys després i que no tinguem “res a reclamar”. Queda clar que això d”assumeixo la responsabilitat” no significa res, és sols una frase bonica.

    Respecte a la pandèmia i el temps de confinament, hem d´agrair als voluntaris la feina feta i als ciutadans el comportament per evitar la difusió de la malaltia. Cal no baixar la guàrdia.

    Reclamem a l´equip de govern més consistència en la gestió dels ajuts econòmics: els efectes de l´aturada de l´economia ja es noten i es notaran més. Moltes famílies necessitaran ajuda i cal tenir preparats els recursos amb antelació, les necessitats no esperen.

    Aplaudim la suspensió de la Festa Major, però reprovem que es decidís fer-la: s´han malbaratat recursos i temps per a una festa que s´hauria d´haver posposat de bon principi.

    Cuideu-vos molt.

Diputació de Barcelona
^