X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Formació en línia per a empreses
La primera sessió es farà dilluns 23 a les 15 hores i vol ajudar l'empresariat local a tramitar ajuts i subvencions

La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme prepara dues formacions telemàtiques adreçades als empresaris i autònoms de Llavaneres. En primer lloc, es vol fer costat a l'empresariat en la tramitació d'ajuts i subvencions per pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19. D'altra banda, s'ha programat un taller de seguretat alimentària de sis hores de durada, que es posarà en marxa el 23 de novembre. Les inscripcions estan obertes, aquí. Aquests dos cursos formen part d'un paquet de mesures impulsades per la regidoria per afrontar aquesta segona onada de Covid-19.

Sessió formativa: 'Fem fàcil la tramitació d'ajuts'

  • Dia: 23/11.
  • Hora: 15 h.
  • Format: en línia.
  • A qui s'adreça: als responsables de les empreses locals.
  • Durada: 2,5 hores.
  • Objectiu: donar suport, eines, directrius i pautes als participants per poder accedir a les sol·licituds d'ajuts i subvencions de les administracions, molt especialment de la Generalitat i de l'Ajuntament. Un advocat i gestor expert explicarà els ajuts vigents i que en aquests moments poden demanar les empreses; i resoldrà dubtes sobre com aconseguir cadascun dels documents que es requereixen a les bases.

Taller: Seguretat alimentària

  • Dia: a partir del 23/11.
  • Format: en línia.
  • A qui s'adreça: als treballadors del sector de restauració que ara han vist aturada part de la seva activitat, perquè puguin aprofitar per posar al dia la seva formació en aquesta matèria.
  • Durada: 6 hores, distribuïdes en dues setmanes.
  • Objectius del curs:
    • Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
    • Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
    • Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.
  • Contingut del curs:
    • Els aliments
    • Tipus d'aliments
    • Contaminació microbiana dels aliments
    • Manipulació i higiene alimentària
    • Higiene del manipulador
    • Higiene del local
    • Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments
    • Legislació alimentària aplicable
    • Normativa actual genèrica
    • Aliments al·lèrgens i intoleràncies
Diputació de Barcelona
^