La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme fa públic, avui 10 de desembre, el veredicte del jurat del primer concurs telemàtic de cuina Llavamasterxef 2020. El jurat, reunit de manera telemàtica el 7 de desembre, a les 16 h, i integrat per Joan Mora (productor de pèsols de l’Horta Graupera), Mercè Costa (del restaurant Mas Nadal), Josep Lluís Perich (del bar-restaurant Can Perich) i Marc Graupera (del restaurant Vil·la Minerva), ha decidit atorgar els següents premis:
1. Premi categoria Llavamasterxef: Plat de tardor, dotat amb 100 €:
Plat: Amanida tèbia de couscous
Equip: Montse Humanes Anglès i Júlia Roca Humanes
2. Premi categoria Llavamasterxef: Plat amb Pèsol Garrofal, dotat amb 100 €:
Plat: Saltat de pèsols, botifarra negra i calamarcets de costa
Autor: Jorge Andreu Cabané
3. Premi categoria Llavamasterxef: Les bones postres, dotat amb 100 €:
Plat: Cheesecake de galetes Twix amb dolç de llet
Autora: Tersa Luna Fernández
4. Premi categoria Llavamasterxef Junior, dotat amb 100 €:
Plat: Coulant de xocolata
Equip: Elsa Martínez García, Xavier Martínez Torres i Daniel Martínez Torres