X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Millor posicionament, més vendes
Llavaneres ofereix suport als empresaris locals per situar els seus comerços i negocis a l'eina Google My Business

La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme posa en marxa una altra acció de suport als comerços, negocis i restauració local de Llavaneres. Es tracta d'ajudar els empresaris locals en la creació de fitxes comercials a través de l'eina de Google My Business. Aquesta eina permet que els comerços i negocis apareguin localitzats a Google Maps, però també que puguin promocionar de manera gratuïta els seus productes i serveis. Una oportunitat més per ser descoberts per altres potencials clients.

La regidoria s'ha adreçat als empresaris locals per informar-los que durant els propers dies un equip d'experts, de l'agència de màrqueting Inbox Publicitat, contactarà amb ells per demanar-los un seguit d'informació. Les empreses que vulguin participar del projecte poden emplenar aquest document i enviar-lo signat i segellat per correu electrònic.

La cessió de la informació és un pas previ imprescindible per a la creació de les fitxes comercials. Un cop creades i validades aquestes fitxes, els participants en el programa rebran un manual d'ús sobre com gestionar i ampliar el nou espai telemàtica, que es podrà anar ampliant amb nous productes i serveis sense cap cost.

Cliqueu aquí per fer la sol·licitud.

Diputació de Barcelona
^