X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El parc de Can Matas reobre les portes
S'ha transformat en un espai verd pensat per al joc i el descans

El nou parc de Can Matas reobre dimecres 23 de desembre les portes després d'uns mesos d'obres en què ha estat tancat al públic. Aquesta zona verda, annexa a la biblioteca municipal, es reivindica com un punt de trobada i de joc per als més petits. S'hi han instal·lat nous jocs, s'hi pot jugar a bàsquet i a futbol, prendre el sol a la gespa o gaudir del nou jardí mediterrani que ha d'anar arrelant i creixent.

Altres de les tasques que s'han portat a terme són la reforma de la pèrgola de l'entrada i també l'ampliació de la zona de la gespa. El parc obrirà les portes de deu del matí a vuit del vespre, i és un espai reservat a les persones: no s'hi pot accedir amb mascotes. S'hi permet accedir amb patinet o bicicleta  als menors de 10 anys, però es demana que es respecti al màxim la vegetació i el mobiliari urbà, en especial les plantes tant de l'interior com de l'enjardinament exterior.

L'objectiu de les reformes, tal com destaca el regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, ha estat "convertir el parc en un espai per a diferents usos i públics: amb racons per a infants, una àrea per practicar esport, una zona de gespa i un espai de lleure". El parc de Can Matas està ubicat al centre del poble just darrere de la Biblioteca municipal; la remodelació d'aquest espai és una de les accions previstes dins del Pla d'Actuació Municipal 2020-2023.

Parc de Can Matas   Parc de Can Matas

Parc de Can Matas  Parc de Can Matas

Diputació de Barcelona
^