X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Millorem l'assessorament al sector empresarial
A través d'un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el Consell Comarcal del Maresme han unit esforços per oferir un servei d'assistència tècnica d'atenció a persones emprenedors i empreses del municipi. Les dues administracions han subscrit un conveni de col·laboració per millorar l'assessorament al sector, especialment en matèria d'ajuts i subvencions públics.

La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme va detectar un augmentat de la demanda d'assessorament de les empreses locals des de l'inici de la pandèmia. Entre d'altres, empresaris i emprenedors demanen informació per a la reorientació de serveis i la cerca i tramitació d'ajuts i subvencions.

A través d'aquest conveni, que de moment té vigència fins al mes d'abril, el Consell Comarcal s'ocupa de donar suport i orientació en les tasques d'assessorament a persones emprenedores i empreses del municipi, vetllarà pel creixement i consolidació d'empreses, ajudarà en la dinamització de diferents activitats en matèria de creació d'empresa i donar suport estratègic i de planificació per a la dinamització del Coworking Llavaneres. De moment i fins que la situació es resolgui, el servei s'ofereix de manera telemàtica, a través de Natàlia Montoya, tècnica del Consell Comarcal.

Per demanar hora al servei, cal emplenar aquest formulari.

Més empresa

Diputació de Barcelona
^