X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El nou número del butlletí Llavaneres Info, al carrer
Si voleu informar-vos de tota l'actualitat del municipi, emporteu-vos a casa la revista
Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes de gener. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmŕcies, llibreries, edificis municipals...). La Regidoria de Comunicació va decidir canviar el sistema de distribució de la revista municipal Llavaneres Info ara fa un any i es distribueix trimestralment en punts estratčgics repartits per tota la vila. La foto de portada d'aquesta edició és d'Antonio Puente.

Per fer més visibles els punts de distribució de la revista, l'Ajuntament ha disposat uns expositors especialment creats per aquesta finalitat on es pot veure un adhesiu en què es pot llegir: 'Emporta-te-la a casa!', així com la capçalera de la revista, Llavaneres Info. Precisament, ara més que mai les mesures d'higiene i seguretat marcades per a la prevenció de la Covid-19, recomanen que les revistes, premsa i altres materials en paper no es passin d'unes mans a unes altres per la qual cosa, és molt millor recollir la revista i emportar-te-la a casa.

Aquest nou número del mes de gener dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi. La següent edició està prevista pel pròxim mes d'abril de 2021.

En aquest número trobareu informació sobre les obres del pavelló municipal, l'inici de la campanya de vacunació de la covid-19, els ajuts a les empreses i comerços locals; la celebració del Sant Andreu 2020 confinat; les noves propostes del Museu de Llavaneres, així com de la celebració de la nit de Reis a la vila. A més, també hi ha l'espai de la tribuna política, amb els articles dels sis grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la directora de l'Institut Llavaneres, Eva Vilà.

LlavaneresInfo

LlavaneresInfo

Fitxer: AJUNTAMENT_LLAVANERES_revista_INFORMATIVA_gener2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 8.81 MB

Diputació de Barcelona
^