X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 01.02.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Informació, agraïments i consideracions
Article del PP. Gener de 2021
  • El grup municipal del Partit Popular sempre ha lluitat pels interessos i el benestar dels ciutadans de Llavaneres per damunt de qualsevol altre interès partidista i ha donart suport sempre des de l´oposició a totes les iniciatives que redundin en el benefici de Llavaneres. En especial, en allò relatiu a la neteja, la seguretat i la disminució dels impostos, així com en ajudes als nostres convilatans amb dificultats.

    En el ple del mes de desembre, entre d´altres punts, es van aprovar inicialment les obres de construcció del poliesportiu, amb el vot a favor del Partit Popular. Esperem que aviat puguem gaudir d´aquestes instal·lacions.

    Ens trobem en una situació difícil. La pandèmia que patim ha canviat la nostra forma i el nostre estil de vida. Per això volem adreçar un enorme agraïment als nostres veïns, que en una gran majoria compleixen les recomanacions per poder posar fi als contagis. Tots sabem que una minoria no ho fa així i per això, des d´aquí, els volem demanar que compleixin amb aquestes recomanacions, pel seu bé i pel bé de tothom.

    Durant l´any passat, i tot fa preveure que també durant aquest 2021, les finances municipals han tingut uns estalvis importans per la no realització d´actes principalment lúdics a causa de la situació sanitària. Des d´aquí us podem dir que lluitarem perquè aquests estalvis s´adrecin a una millor neteja viària i a més seguretat a la nostra població.

    Moltes gràcies a tots i a totes per la manera d´actuar que tenim a Llavaneres.

Diputació de Barcelona
^