X
Estat d'alarma: Covid-19.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres convoca dues places de conserge a través de Plans d'Ocupació 2021
El consistori compta amb un reforç econòmic de 22.604,32 euros de la Diputació per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi

L'Ajuntament de Llavaneres obre avui una nova convocatòria de contractació a través de Plans Locals d'Ocupació. Es tracta de dues places de conserge, que es finançaran a través del Pla de Reactivació de l'Ocupació que impulsa la Diputació de Barcelona per fer costat a la població en un context de greu crisi econòmica a causa de la pandèmia de la covid-19.

L'activitat econòmica s'ha vist greument afectada com a conseqüència de la pandèmia. En aquest sentit, el mercat de treball ha estat un dels principals afectats: s'ha incrementat de forma substancial el nombre de persones aturades.

A Llavaneres, la taxa d'atur és d'un  11,75% , amb una variació  interanual del  34,73% respecte de fa un any. El nombre total de persones aturades al municipi actualment és de 547 (dades actualitzades a finals de gener de 2021. Font: Hermes-Diputació de Barcelona).

Davant d'aquesta situació, la Diputació de Barcelona va aprovar a finals d'any el Pla de Reactivació de l'Ocupació amb la finalitat de donar suport a la reactivació econòmica i la dinamització del mercat laboral a través del finançament als ajuntaments dels Plans Locals d'Ocupació.Plans Ocupacionals 2021: subvencionats per la Diputació

Aquesta nova convocatòria inclou la contractació de dues persones com a conserge d'instal·lacions i equipaments municipals.

Anunci i bases de la convocatòria.
Cliqueu aquí per accedir al tràmit de sol·licitud de participació.

Àrea de suport

Documentació

Declaració jurada: no percepció de retribucions

Autorització a menors no emancipats

Diputació de Barcelona
^