Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
pesols
En marxa la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres!
Se servirà fins al 2 de maig als restaurants participants

Del 19 de març al 2 de maig, els restaurants locals ofereixen menús especials per poder degustar la millor cuina del pèsol garrofal de Llavaneres.

NOTA | Si sou un restaurant i us voleu afegir a la Mostra Gastronòmica 2021, encara hi sou a temps. Empleneu aquest formulari.

Arriba la primavera i a Llavaneres vol dir que és temps de pèsols. Els productors locals estan recollint des de fa dies la collita del pèsol garrofal sembrat al mes d'octubre i, ara, amb la implicació dels restaudors locals, els podrem tornar a tastar, en les més variades i exquisides receptes.

Fins al 2 de maig els restaurants de la vila s'afegeixen un any més a la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, una activitat que permet a veïns i visitants degustar la nostra millor gastronomia.

RESTAURANTS PARTICIPANTS

Tots els participants rebran de regal el llibre 'Petites històries del pèsol de Llavaneres'.

RESTAURANT CAN JAUME
Port Balís. Tel. 937 926 960
restaurant@canjaume.cat
www.canjaume.cat
Obert: tots els dies al migdia excepte dimecres
Plat en el menú
Pèsols ofegats de Llavaneres
Celler:
Ànima de Raimat blanc
Preu: 22,50 € (IVA inclòs)
 

RESTAURANT MAS NADAL 
Riera de l’Avall, 8
Tel. 93 792 72 44 / 656 858 160
info@masnadal.com
www.masnadal.com
Obert: tots els dies al migdia 
Menú 
Pèsols ofegats a l’estil Mas Nadal
Magret d’ànec amb reducció de porto
Coca de Llavaneres
Celler:
Ramon Bilbao (negre) o Busca-raons (negre)
Viña Sol (blanc)
Aigua o refresc
Preu: 35,00 € (IVA inclòs)

RESTAURANT VIL·LA MINERVA
Camí del pla, 7
Tel.  651 597 115
info@vil-laminerva.com 
www.vil-laminerva.com
Obert: de divendres a diumenge al migdia
Menú
Tastet de crema de pèsol amb cruixent de pernil ibèric
Tàrtar de salmó fumat amb guacamole de pèsol i llagostins o Pèsols ofegats de Llavaneres a l’estil de l’àvia
Calamar a la planxa farcit de pèsols amb maionesa de plàncton i chop suey de verdures o Hamburguesa de bou i pèsol amb chutney de ceba i escalopa de foi poêlée
Sopa de xocolata blanca amb gelat de pèsol o Semifred de pèsol i Marc de Cava amb maduixes Celler:
Pansa Blanca Raventós d’Alella
Viña Escarlata de Juvé & Camps
Copa de cava
Preu: 40,00 € (IVA inclòs)

CAN PERICH
Munt, 59 
Tel. 93 792 97 93 
Obert: tots els dies excepte els dimarts. Per a la degustació dels pèsols entre setmana cal encàrrec previ mínim de dos dies.
Plat en el menú
Pèsols de Llavaneres ofegats
Celler:
Pensa Blanc d’Alella
Preu: 19,75 € (IVA inclòs)

MENJARS ROSETA
Avinguda de Pau Casals, 29-31
Tel. 937 926 164
andreurodenas@hotmail.com
www.menjarsroseta.cat
Obert: de dimarts a diumenge, de 9 a 15 h
Plat per emportar
Pèsols garrofals ofegats
Preu: 18,00 € (ració) 

Mostra gastronòmica del Maresme

Llavaneres participa un any més a la mostra comarcal. Aquí podeu consultar l'oferta dels restaurants del Maresme.

Informació relacionada
Pau Oller Armengol guanya dos dels premis del concurs de cuina Llavamasterxef
Diumenge, 18 d'abril de 2021
Diumenge, 18 d'abril de 2021
A càrrec de la seva autora Mercè Armengol
Dissabte, 17 d'abril de 2021
A càrrec de Mònica Oleart i Rosa Nonell, gerents d'El Racó del Navegant
Dissabte, 17 d'abril de 2021
L'acte tindrà tindrà lloc al restaurant Vil·la Minerva
Dissabte, 17 d'abril de 2021
El concurs es farà amb format presencial i aforament limitat al restaurant Vil·la Minerva
Dissabte, 17 d'abril de 2021
Emissió de la recepta del pèsol garrofal per Ràdio Llavaneres en el 107.8 de la FM.
Dissabte, 17 d'abril de 2021
A càrrec d'Assumpta Mercader
La Festa del Pèsol 2021 se celebra el 17 i 18 d'abril, adaptada a la situació epidemiològica actual
Se celebrarà el cap de setmana del 17 i el 18 d'abril amb un format adaptat a la situació sanitària actual
Diputació de Barcelona
^