Del 19 de març al 2 de maig, els restaurants locals ofereixen menús especials per poder degustar la millor cuina del pèsol garrofal de Llavaneres.
NOTA | Si sou un restaurant i us voleu afegir a la Mostra Gastronòmica 2021, encara hi sou a temps. Empleneu aquest formulari.
Arriba la primavera i a Llavaneres vol dir que és temps de pèsols. Els productors locals estan recollint des de fa dies la collita del pèsol garrofal sembrat al mes d'octubre i, ara, amb la implicació dels restaudors locals, els podrem tornar a tastar, en les més variades i exquisides receptes.
Fins al 2 de maig els restaurants de la vila s'afegeixen un any més a la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, una activitat que permet a veïns i visitants degustar la nostra millor gastronomia.
RESTAURANTS PARTICIPANTS
Tots els participants rebran de regal el llibre 'Petites històries del pèsol de Llavaneres'.
RESTAURANT CAN JAUME
Port Balís. Tel. 937 926 960
restaurant@canjaume.cat
www.canjaume.cat
Obert: tots els dies al migdia excepte dimecres
Plat en el menú
Pèsols ofegats de Llavaneres
Celler:
Ànima de Raimat blanc
Preu: 22,50 € (IVA inclòs)
RESTAURANT MAS NADAL
Riera de l’Avall, 8
Tel. 93 792 72 44 / 656 858 160
info@masnadal.com
www.masnadal.com
Obert: tots els dies al migdia
Menú
Pèsols ofegats a l’estil Mas Nadal
Magret d’ànec amb reducció de porto
Coca de Llavaneres
Celler:
Ramon Bilbao (negre) o Busca-raons (negre)
Viña Sol (blanc)
Aigua o refresc
Preu: 35,00 € (IVA inclòs)
RESTAURANT VIL·LA MINERVA
Camí del pla, 7
Tel. 651 597 115
info@vil-laminerva.com
www.vil-laminerva.com
Obert: de divendres a diumenge al migdia
Menú
Tastet de crema de pèsol amb cruixent de pernil ibèric
Tàrtar de salmó fumat amb guacamole de pèsol i llagostins o Pèsols ofegats de Llavaneres a l’estil de l’àvia
Calamar a la planxa farcit de pèsols amb maionesa de plàncton i chop suey de verdures o Hamburguesa de bou i pèsol amb chutney de ceba i escalopa de foi poêlée
Sopa de xocolata blanca amb gelat de pèsol o Semifred de pèsol i Marc de Cava amb maduixes Celler:
Pansa Blanca Raventós d’Alella
Viña Escarlata de Juvé & Camps
Copa de cava
Preu: 40,00 € (IVA inclòs)
CAN PERICH
Munt, 59
Tel. 93 792 97 93
Obert: tots els dies excepte els dimarts. Per a la degustació dels pèsols entre setmana cal encàrrec previ mínim de dos dies.
Plat en el menú
Pèsols de Llavaneres ofegats
Celler:
Pensa Blanc d’Alella
Preu: 19,75 € (IVA inclòs)
MENJARS ROSETA
Avinguda de Pau Casals, 29-31
Tel. 937 926 164
andreurodenas@hotmail.com
www.menjarsroseta.cat
Obert: de dimarts a diumenge, de 9 a 15 h
Plat per emportar
Pèsols garrofals ofegats
Preu: 18,00 € (ració)
Mostra gastronòmica del Maresme
Llavaneres participa un any més a la mostra comarcal. Aquí podeu consultar l'oferta dels restaurants del Maresme.