Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Institut i Ajuntament uneixen esforços per orientar l'alumnat d'ESO sobre itineraris acadèmics
A l'abril s'organitzen unes sessions informatives telemàtiques

L'Ajuntament de Llavaneres posa en marxa un nou projecte per col·laborar amb l'Institut Llavaneres en la seva tasca d'orientació acadèmica als alumnes de 3r i 4t d'ESO. Una de les primeres accions és l'organització de xerrades orientatives en format telemàtic. Les dues primeres es faran dimarts 13 d'abril i s'adrecen a les famílies amb fills matriculats a l'Institut per donar a conèixer les matèries optatives. D'altra banda, dijous 15 d'abril, a les 19 h, l'Ajuntament oferirà una sessió informativa per explicar els itineraris acadèmics i formatius. Aquesta xerrada està oberta a tota la població.

Les xerrades

Preneu nota de les xerrades orientatives que l’Institut Llavaneres i l’Ajuntament preparen per orientar els alumnes de 3r i 4t d’ESO:

 • Dimarts 13 d’abril de 2021
  A càrrec de l'Institut Llavaneres
  Reunió telemàtica, adreçada a les famílies amb fills matriculats a l’Institut Llavaneres, per explicar les optatives.
  • Alumnes de 3r d'ESO: 18 hores
  • Alumnes de 4t d'ESO: 19.30 hores
 • Dijous 15 d’abril de 2021
  A càrrec de tècnics de Benestar Social i d'Educació de l'Ajuntament de Llavaneres
  Reunió telemàtica per informar dels itineraris acadèmics i formatius adreçada a les famílies amb fills de 3r i 4t d’ESO de tot el municipi.
  • 19 hores

Oberta a tota la ciutadania.
En aquesta xerrada informativa es presentaran els itineraris tant si l'alumne es gradua en ESO com si no ho fa.

Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Properes accions

Al juny, s’organitzarà una propera reunió per part de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres adreçada a joves que volen informar-se sobre l’accés al món laboral. En aquesta trobada telemàtica, s’explicarà quines pases s’han de seguir si la decisió de l’alumne és finalitzar els estudis obligatoris i accedir al mercat laboral.

L’Ajuntament i l’INstitut Llavaneres estan treballant conjuntament en el projecte Orienta’t. Entre d'altres accions, s'elaborarà un catàleg i un espai web amb tota la informació sobre les oportunitats educatives i d’accés al món laboral perquè els alumnes coneguin abans de finalitzar els ensenyaments obligatoris quins són els itineraris formatius o laborals al seu abast.

Diputació de Barcelona
^